Alp Tedarik Dağıtım İç ve Dış Ticaret A.Ş.
+90 312 397 12 57
Üye Girişi Kayıt Ol   

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler, temizlik malzemeleri ve kimyasalları  sunan, yaşam kalitelerini arttıran,hayatı kolaylaştıran  ve kendini sürekli geliştiren Alp Tedarik Dağıtım İç ve Dış Ticaret A.Ş. girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla 2009 yılında kurulmuştur.

Alp Tedarik Dağıtım İç ve Dış Ticaret A.Ş. kurulduğu süreden beri birçok kamu kuruluşu temizlik malzemeleri ve temizlik makineleri alımı işlerinde farklı birçok projeye imza atmıştır.

Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme, zamanla istikrara dönüşmüş ve Alp Tedarik Dağıtım İç ve Dış Ticaret A.Ş. temizlik malzeme ve makineleri  sektörünün saygın ve güvenilir kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Alp Tedarik Dağıtım İç ve Dış Ticaret A.Ş. insan odaklı sorumluluk duygusu, risk alabilen girişimci ve dinamik yapısıyla rakiplerinden sıyrılarak üst sıralara yerleşmeyi başarmıştır.

Alp Tedarik Dağıtım İç ve Dış Ticaret A.Ş. yurtiçinde kanıtlanmış deneyimi, uzman kadrosu ve takım çalışmasıyla gerçekleştirdiği projelerde, kaliteli malzemeyi Türkiye’nin her yerine, zamanında ve uygun maliyetle teslim etmeyi teklif hazırlanmasından malzeme tedarikine kadar her türlü faaliyette  hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeyi sürdürmektedir.

 

Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 32.2222 TL. 32.3513 TL.
EURO 35.1109 TL. 35.2516 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 14
Bugün : 911
Toplam : 919014