Alp Tedarik Dağıtım İç ve Dış Ticaret A.Ş.
+90 312 397 12 57
Üye Girişi Kayıt Ol   

STAR 60CCM 1400 W Halı Yıkama Özellikli Temizlik Makinası

Ürün Kodu: 60CCM

Halı yıkama özellikli temizlik makinası 1400 watt gücünde emiş motorları ile halının kirini söker alır. Deterjanlı suyu pompası sayesinde halının kirli yüzeyine püskürtür. Koltuk yüzeylerini yıkama için özel koltuk aksesuarı da mevcuttur.

Stok Durumu: Var

60 CCM

Halı yıkama özellikli temizlik makinası 1400 watt gücünde emiş motorları ile halının kirini söker alır. Deterjanlı suyu pompası sayesinde halının kirli yüzeyine püskürtür. Koltuk yüzeylerini yıkama için özel koltuk aksesuarı da mevcuttur. Sert zeminlerde yıkama yaparken su çekme lastik ucunu kullanınız.
Star 60 ccm halı yıkama şampuanlı temizleme yapabilen bu temizlik makinası iz yapmayan 4 adet lastik Tekerlek extra izolasyon sistemli düşük gürültü seviyeli temizlik makinasıdır halı yıkamada çift fanlı motoruyla şampuanlı temizleme yapabilen 60 ccm halı yıkamada tüm isteklerinize cevap verir. halı yıkama temizleme için idealdir 1400 W çift fanlı güçlü motoruyla yüksek vakumlama sağlar, kirli tank kapasitesi:60 litre olup temiz tank kapasitesi:15 litredir.
halı yıkama servislerinin-temizlik firmalarının vazgeçilmez makine seçeneğidir.

Halı temizleme; kir, kum, leke çıkarılması için geleneksel yöntemler veya modern yöntemler bulunmaktadır. halı temizlemede en önemli sorun halı zemininin halı tüylerinin dibinde olması dolayısıylada kirin burada saklanması temizliğini zorlaştırmıştır halıların kiri muhafazaetmesi hijyenik açıdan dezavantajlı sayılmıştır fakat halının dekoratif olarak güzel olmasıda onu tercih sebebi yapmıştır temizlik makinası üreticilerininde çözmesi gereken bir soru haline gelmişti böylelikle halı içindeki kirleri çekebilecek kadar güçlü bir vakum sistemi bunun yanı sıra halının zeminine kadar süzülen şampuan dan üretilen köpüğünde zemindeki kirleri kendine dahil edip havalandırması sonrasındada güçlü vakumlama ile makinenin içine kirin hapsedilmesi en son çözüm olmuştur star halı yıkama makinaları saydığımız tüm görevleri eksiksiz yerine getirir.
Halı yıkamada amaç tüylerin arasında birikmiş tozların, kirlerin emilmesi yıkanan halının gerçek parlaklığınına kavuşması ve hijyen sağlanmasıdır bu durumda kullanılan halı yıkama makinasının emiş gücü, doğru süpürme aparatı ve halı şampuanı seçimi çok önemlidir bütün bunların iyi birleşimiden profesyonel bir temizlik işi çıkar aksi takdirde iyi emilemiyen halı arasında kalan tozlar ıslandıklarında daha kötü sonuçlara yol açar.

Ürün Açıklaması

Teknik Bilgiler
Kod No : 1510
Fonksiyon : Halı Yıkama Şampuanlı Temizleme
Enerji : 220/240
Frekans : 50/60 hz
Motor : 2800 w / Çift fanlı motor
Vakum Gücü : 245 mbar / 24,5 kpa
Hava Debisi : 61 L/s
Su Kaldırma : 2200 mm
Tank Kapasitesi (temiz) : 21 lt
Tank Kapasitesi (kirli) : 60 lt
Ağırlık (Net/Brüt)
: 30 / 35 kg
Kablo : 2×1,5 mm² 10 m
Ses Seviyesi : 80 db
Tank Materyali : Paslanmaz Çelik
Hortum : EVA Ø38 mm 240 cm
İtme Kolu : Metal Kaplı Plastik Boru Tutucu Kanca
Kilit sistemi : Metal Kilit
Hortum Çıkış sistemi : Dahil
Ölçü (e/b/y) : 48 x 63 x 98 cm

Henüz yorum eklenmemiş.

Adı Soyadı:

Yorumunuz:

Güvenlik Kodu:
Telefonunuzu ve mesajınızı bize bildirin. Sizi arayıp yardımcı olalım.

Adı Soyadı:

E-Mail:

Tel:

Mesaj:

Güvenlik Kodu:

Benzer Ürünler

Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 32.2370 TL. 32.3662 TL.
EURO 34.7945 TL. 34.9339 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 18
Bugün : 147
Toplam : 929343